DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi

• DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEPREM ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (DAUM) YÖNETİMİ DEĞİŞTİ.
  • 2003 KURULUŞ SONRASI İLK DEFA BİR SİSMOLOJİ UZMANI DAUM MÜDÜRLÜK GÖREVİNE GETİRİLDİ(26 ARALIK 2017)
HEDEF:
  • TEK BÖLGE
  • TEK ÜNİVERSİTE
  • TEK SİSMOLOJİ POLİTİKASI
  • TEK MERKEZ
  • SADECE İZMİR’DE DEĞİL EGE BÖLGESİ’NDE 15 YILDIR BEKLEYEN SİSMOLOJİDE BÖLGESEL LİDERLİK SORUNU ÇÖZÜLECEK.
  • TÜRKİYE’NİN SIK ARALIKLI EN BÜYÜK BÖLGESEL SİSMOLOJİ VE TSUNAMİ GÖZLEM İSTASYON AĞI (DEÜ-NET) EGE BÖLGESİNE KURULACAK.
  • SİSMOLOJİ VE TSUNAMİ GÖZLEMLERİNDE İZMİR, AYDIN, MUĞLA, MANİSA, DENİZLİ, UŞAK, AFYON, KÜTAHYA İL’LERİ DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ’NE BAĞLANACAK.
  • DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ, SİSMOLOJİK GÖZLEM VE ANLIK DEPREM İZLEMEDE EGE BÖLGESİNİN TAM KALBİNDE YER ALAN BİR YEREL ÜNİVERSİTE OLARAK BÖLGE HALKINA HİZMET SUNACAK.
YENİLENEN:
  • KURUMSAL LOGO
  • WEB SAYFASI ( http://daum.deu.edu.tr )
  • SOSYAL MEDYA ARAYÜZÜ İLE DAUM, 2018 OCAK AYINDA YAYINDA.