• Yazıtipi boyutunu arttır
  • Varsayılan yazıtipi boyutu
  • Yazıtipi boyutunu azaltır
JEOT Etkinlikler

Salihli-Alaşehir jeotermal gezisi (28.05.2017)

Gezi, Jeoloji Mühendisliği Öğrencileri Topluluğu (JEOT) ve Jeo-Genç bünyesinde 28 Mayıs 2017 tarihinde Jeotermal Elektrik Santral Yatırımcıları Derneği’nin ücretsiz temin ettiği otobüsle 3 adımda gerçekleşti.

İlk durak olarak Alaşehir Jeotermal Sahası’nda yer alan Sis Enerji’nin sondaj çalışmalarının sürdüğü bir yandan elektrik üretimine başlanan enerji santraline gidildi. Gezi öncesi topluluk öğrencilerinin katkılarıyla hazırlanan kitapçık, jeotermal enerjinin tanıtımı ve eş güdümlü olmak amacıyla yolculuk öncesi dağıtıldı. Yolda jeotermal alanın jeoloji ve hidrojeolojisi tartışıldı. Santralde Jeoloji, Makine, Kimya, Elektronik Mühendislerinden oluşan ekip tarafından santralin ilgili birimleri gezilerek alanın jeolojisi, jeoloji mühendisinden beklentiler ve mesleklerinin santraldeki rolü ile koordinasyonun önemi konularında sohbet edildi. Sis Enerji’nin sponsorluğunda öğlen yemeği yenildi.

İkinci durak olarak Salihli Jeotermal Isıtma Merkezi ziyaret edildi. İlgili jeoloji mühendisi Kerem Kadir Oğuz eşliğinde sistem tanıtıldı. Jeoloji mühendisinin sistemdeki rolü ve beklentiler konularından sohbet edildi.

Üçüncü durak olarak Sardes Antik Kenti ziyaret edildi. Salihli Turizm Derneği Başkanı Mehmet Şahin’in rehberliğinde 2 saat kadar süren maceranın ardından gezi noktalandı.

Efes-Şirince (23.04.2017)

Jeoloji Mühendisliği Öğrencileri Topluluğu (JEOT) bünyesindeki sosyokültürel gezi kapsamında Buca Belediyesi’nin ücretsiz olarak temin ettiği otobüs ile gezi gerçekleştirildi. Gezi öncesi tanıtım ve koordinasyon amaçlı topluluk üyeleri tarafından hazırlanan kitapçıklar dağıtıldı.

İlk durak olarak Selçuk Ahmet Ferahlı Park’ında topluluk üyelerinin evlerinde hazırladığı gıdaları birbirleriyle paylaştığı çay eşliğinde kahvaltı yapıldı. Ardından parkın hemen arkasında yer alan 'Efes Arkeoloji Müzesi' ziyaret edildi. Sonraki durak olan Efes Antik Kenti'de gezildikten sonra Şirince’ye geçildi.

Şirince’de 'Nesin Matematik Köyü' ziyaret edildikten sonra 5’de buluşmak üzere serbest zaman geçirdik.

Paintball (18.03.2017)

Kahvaltı eşliğinde planlanan etkinlikler konuşuldu. Homeros vadisi gezildi. Paintball oynandı. İyi olan kazandı.

Kermes (21.12.2016)

"Tınaztepe Kampüs Alanındaki Hayvanların Gıda İhtiyacının Karşılanması" amacıyla yapılan kermesimiz Jeoloji Mühendisliği öğrencileri ve öğretim görevlilerinin katkılarıyla gerçekleştirildi. Toplanan parayla alınan mamalarla hayvanlar beslenmeye başladı. Tahminen Haziran 2017'ye kadar mama ihtiyacımız olmayacak. Destek olan herkese teşekkür ederiz.

Köpekleri beslemek isteyen herkes, Bu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir  ile irtibata geçerek gönüllü olabilir.

Tanışma Kahvaltısı (26.10.2014)

Manisa Fayı ve Spil Dağı Gezisi (8.12.2012)

Güncel Haberler

2016-2017 Öğretim Yılı Harita Alma Kamp Stajına katılmak isteyen öğrencilerin dikkatine !

2016-2017 Bahar yarıyılında "Bitirme Projesi" alan tüm öğrencilerin dikkatine !

2016-2017 Bahar Yarıyılı Mazeret Sınav Programı yenilenmiştir.

2016-2017 Güz Dönemi Mazeret Sınav Programı (23.12.2016 - 16.45'de güncellenmiştir.)

KHK ve DGS ile Fakültemize Yerleştirilen Öğrenciler için Mazeret Sınavı

2015-2016 Öğretim yılı "Harita Alma Kamp Stajı" duyurusu

2016-17 Güz dönemi sosyal-teknik seçmeli ders programına buradan ulaşabilirsiniz.

Jeoloji Mühendisliği Tasarım-I dersi öğrenci grupları belirlenmiştir.

2016-2017 Güz dönemi Fizik-I laboratuvar ders saatleri hakkında

SEG 2016 "Student Mentoring Forum"

Fizik-I alan öğrencilerin dikkatine! Duyuru-1 ve Duyuru-2

Tek ders sınav programı

2015-2016 Öğretim yılı "Harita Alma Kamp Stajı" Son Duyuru

2015-2016 Öğretim yılı "Harita Alma Kamp Stajı" duyuru 6

2015-2016 Yaz Dönemi Sınav Programı

Eshot Genel Müdürlüğü tarafından verilen öğrenci ulaşım kartları hakkında

2015-2016 Öğretim yılı "Harita Alma Kamp Stajı" Duyuru 5

2015-2016 Öğretim yılı "Harita Alma Kamp Stajı" yapacak öğrencilere duyurulur!

Yüksek lisans öğrenci adaylarının dikkatine !

Fizik II Lab. Sınavı Sonuçları (ÖÖ-1.Şb, ÖÖ-2.Şb, ÖÖ-3.Şb, İÖ-1.Şb, İÖ-1.Şb)

Mezuniyet törenine katılım koşulları

Fizik II Laboratuvar sınavı hakkında !!!

2015-2016 Bahar Dönemi Sınav Programı güncellenmiştir.

2015-2016 Bahar Dönemi Ders Programı ilan edilmiştir.

2015-2016 Güz Yarıyılı Sınav programı ilan edilmiştir.

"Onay sayfası örneği" staj başvuru işlemlerine eklenmiştir.

Sınavlarda Uygulanacak Kurallar

2014-2015 Bahar Dönemine ait sınav programı eklenmiştir.

Ders ücretleri hakkında önemli duyuru !

Tüm Öğrencilerin Dikkatine !

Jeoloji Mühendisliği Bölümü 2015 yılı Laboratuvar Analiz Ücretleri

Teknik geziler için sigorta işlemleri

Jeoloji Mühendisliği Bölümü Rapor Yazım Kuralları 2011